160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yeni ilanlarda dikkat çeken ayrıntı; İkinci el araçlar depremzede paylı satılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni ilanlarda dikkat çeken ayrıntı; İkinci el araçlar depremzede paylı satılıyor
Abone ol
DEPREM BÖLGELERİNE YARDIMLAR SÜRERKEN, İLAN SAYFALARINDA İKİNCİ EL OTOMOBİLLER BEDELİNİN BİR KISMI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK ŞEKİLDE SATIŞA ÇIKARILDI.

Deprem bölgelerine yardımlar sürerken, ilan sayfalarında ikinci el otomobiller bedelinin bir kısmı depremzedelere bağışlanacak şekilde satışa çıkarıldı.


Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde binlerce kişinin evi yıkıldı. Türkiye’nin her bölgesinden yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmaya çalışıyor. Vatandaşlar, maddi yardımların yanında ihtiyaç malzemelerini bölgeye sevk ediyor.


Zor günlerde depremzedelere nakdi yardımların artırılması için bazı araç sahipleri harekete geçti. Bir kısmı depremzedelere bağışlanacak şekilde satışa konulan ikinci el araçlar dikkat çekti.


Söz konusu ilanlarda araçların satılması durumunda depremzedelere bağışlanacak tutar 5 bin lira bazılarında ise 30 bin lira olarak belirtiliyor. Bir ilanda ise depremzedelere konteyner alınması vaadiyle satışa konulduğu görüldü.


Araçların fiyatları 135 bin lira ile 700 bin lira arasında değişiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepin köylerine yardımlar hız kesmeden devam ediyor Önceki Haber

Gaziantepin köylerine yardımlar hız kesm...

Gaziantep’in 532 köyündeki depremzedelere jandarma helikopterleriyle yardım malzemesi ulaştırıldı Sonraki Haber

Gaziantep’in 532 köyündeki depremzedeler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar