160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yeni hal binasında ilerleme oranı yüzde 87

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni hal binasında ilerleme oranı yüzde 87
Abone ol
Mevcut Halin Yetersiz Kalması üzerine çayırova’da Inşa Edilen Yeni Modern Hal Binasında Ilerleme Oranı Yüzde 87 Seviyesine Ulaştı.

Mevcut halin yetersiz kalması üzerine Çayırova’da inşa edilen yeni modern hal binasında ilerleme oranı yüzde 87 seviyesine ulaştı.

Sağlıklı, güvenilir ve nitelikli tarım ürünlerinin geniş kesimlere ulaştırılması amacıyla Gebze bölgesine modern sebze ve meyve hali inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sektöre yeni soluk getirecek yapıda sona doğru ilerliyor. Gebze’de yetersiz kalan mevcut hali daha geniş alana taşıma kararı alarak yaşamın her alanında esnaf ve vatandaşın yanında olduğunu gösteren büyükşehir, bu kapsamda Çayırova Cumhuriyet Mahallesi’nde 25 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği yeni hal binasında çalışmalara hızla devam ediyor. Gebze bölgesi için büyük önem arz eden hal binası inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Mevcut halin yetersiz kalması üzerine Çayırova’da inşa edilen yeni modern hal binasının içerisinde 120 metrekare büyüklüğünde 34 dükkan ve sandık depoları bulunuyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın idaresinde devam eden çalışmalarda işin ilerleme oranı yüzde 87 seviyesine geldi. Bu kapsamda A blok dış cephe traverten kaplama işinde sona yaklaşan ekipler bir yandan A, B,C ve D blok önü betonarme yağmursuyu kanal imalatını sürdürüyor. Proje sahasında aynı şekilde A blok 1. kat seramik kaplama, iç cephe sıva boya, blok mekanik tesisatı ve elektrik imalatları devam ediyor. E blok ve kantar üzeri giriş çatısını tamamlamak üzere olan yüklenici firma diğer imalatlarda da yoğun çalışma içerisinde bulunuyor.

68 tır parkı ile 63 araçlık geniş otopark alanıyla park sorununu ortadan kaldıracak olan modern hal binası her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yapılıyor. Hal binasında ayrıca dernek odası ve ofisleri, teknik hacimler, mescit, tuvaletler, büfe, berber, lokanta ve çay ocağı hizmet verecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maslakta grupça tek teker giden motosikletliler kamerada: Trafiği tehlikeye düşürdülerÖnceki Haber

Maslakta grupça tek teker giden motosikl...

İstanbulda nefes kesen kurtarma operasyonu kamerada: Kazanla zemine çakılan işçiyi itfaiye kurtardıSonraki Haber

İstanbulda nefes kesen kurtarma operasyo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar