160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yeni beldeye başkan oldu, 4 görevi birden yürütecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni beldeye başkan oldu, 4 görevi birden yürütecek
Abone ol
Tokat’ın Niksar Ilçe Kaymakamı Ilhami Doğan Vekalet Ettiği Iki Ilçe Kaymakamlığının Yanı Sıra, Yeni Bir Görevlendirme Ile Dört Farklı Görevi Yürütecek.

Tokat’ın Niksar ilçe Kaymakamı İlhami Doğan vekalet ettiği iki ilçe kaymakamlığının yanı sıra yeni bir görevlendirme ile dört farklı görevi yürütecek.

Niksar Kaymakamı İlhami Doğan, Başçiftlik ve Reşadiye ilçelerine vekalet ederken, Tokat Valiliği emri ile yeniden kurulan Reşadiye ilçesi Demircili Belediye Başkanlığı görevini de yapacak. Türkiye genelinde nüfusu 2000’in altına düşen belediyelerin feshi nedeniyle 2013 yılında belediyelikten köy statüsüne geçen Reşadiye ilçesine bağlı Demircili Köyü’nün belediye statüsünü yeniden kazanmak amacıyla yapmış olduğu hukuki süreç sona erdi. Hukuk yollarının tamamlanmasıyla Demircili köyü yeniden belediye statüsü kazandı.

Tokat Valiliğince Reşadiye’ye bağlı Demircili köyünün tüzel kişiliği belediye statüsüne dönüştüğü için, Demircili Belediye başkanlığına 5393 sayılı belediye kanununun 46. maddesi gereğince, belediye başkanlığı seçimi yapılıncaya kadar Reşadiye Kaymakam Vekili İlhami Doğan, Demircili’ye kurucu Başkan olarak atandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Müdürü Çay, Dalaman ve Ortacada öğretmenlerle buluştuÖnceki Haber

Milli Eğitim Müdürü Çay, Dalaman ve Orta...

Kırklarelinde Huzur ve Güven UygulamasıSonraki Haber

Kırklarelinde Huzur ve Güven Uygulaması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar