160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yeni asfaltlanan bölümde göçük oluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni asfaltlanan bölümde göçük oluştu
Abone ol
Erzincan Cumhuriyet Mahallesi’nde Yeni Asfaltlanan Bölümde Göçük Oluştu. Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Düştü, Yaralandı. Vatandaşlar Tepki Gösterdi

Erzincan Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni asfaltlanan bölümde göçük oluştu. Elektrikli bisiklet sürücüsü düştü, yaralandı. Vatandaşlar tepki gösterdi.

Erzincan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde asfaltın çökmesi sonucu elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Olay, Gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi 405. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kısa süre önce asfalt dökülerek yama yapılan yolda göçük oluştu. Elektrikli bisikletiyle seyir halinde olan M.Ö., yoldaki çukuru fark edemeyerek dengesini kaybetti ve düştü.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan M.Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yolun yeni asfaltlanmış olmasına rağmen kısa sürede çökmesi, çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, bölgede benzer kazaların yaşanmaması için yetkililerden kalıcı bir çözüm talep etti. Çukurun hâlâ kapatılmamış olması ise sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müftü Fakirullahoğlundan Kuran Kurslarına ziyaret Önceki Haber

Müftü Fakirullahoğlundan Kuran Kursların...

Erzincan merkezli 41 ilde silah kaçakçılığına yönelik operasyon düzenlendi Sonraki Haber

Erzincan merkezli 41 ilde silah kaçakçıl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar