29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3795
EURO35.0698
ALTIN2324.4

Yaz mevsimi yaklaştı: Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz mevsimi yaklaştı: Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Abone ol
UZMANLAR, YAKLAŞAN YAZ AYLARI ÖNCESİ KİMYASAL İÇERİKLİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNE KARŞI VATANDAŞLARI UYARIYOR. KİMYASAL İÇERİKLİ CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİN ERKEN YAŞLANMAYA NEDEN OLABİLECEĞİ BELİRTİLİYOR.

Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.


Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi özellikle kimyasal içerikli cilt bakım ürünleri kullananlara uyarılarda bulunuyor. Kimyasal içerikli ürünlerin cilde bakım yapmasından çok zararı bulunduğu belirten güzellik Uzmanı Fatma İçiren, bu ürünlerin yaz aylarında ter ile buluşması halinde zamansız erken yaşlanmaya neden olabileceğini söyledi. Vatandaşlara uyarılarda bulunan İçiren , “Özellikle yaz zamanlarında kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmalarını istiyorum. Çünkü cilde son derece zarar verecektir. Dermo kozmetik ürünler kullanılmasını tercih ediyoruz. Sağlıklı bir cilde sahip olabilmek için kimyasal ürünlerden kesinlikle uzak durulmasını istiyoruz. Yaz geldiği için sağlıklı ciltler dahil herkes mutlaka güneş kremi kullanmalı. Yaz dönemlerinde çok ağır makyaj yapılmasını zaten tavsiye etmiyoruz. Makyaj yapılacaksa eğer mutlaka cilt bariyerlerini güçlendirecek kuvvetlendirecek kremler kullanılmasını istiyoruz. Piyasada bir çok ürün kimyasal içerikli. Dolayısıyla bu ürünler ciltteki ter ile buluştuğunda zamansız yaşlanmalara sebep olacaktır. Nihai tüketicilerden ısrarla şunu rica ediyoruz. Cildiniz her şeyden önemli. Cildinize kullanacağınız ürünleri çok iyi araştırarak alın. Çünkü ödediğiniz para karşılığında cildinizin zarar görmesini istemeyiz. Nihai tüketicilerimizden özellikle rica ediyorum. Cildimiz en değerli giysimiz. Lütfen cildinize kullanacağınız ürünlerin içeriklerini etkenlerini hatta bu ürünleri satan firmaları bile çok iyi araştırınız” dedi.



Kadın dayanışması içerisinde workshoplar ücretsiz yapılıyor


Aynı zamanda güzellik kursu sahibi de olan ve güzellik uzmanlarına destek olabilmek adına ücretsiz olarak workshoplar düzenlediğini dile getiren Fatma İçiren, “Güzellik uzmanlarının daha kaliteli hizmet verebilmesi adına eksikliklerini bildirmelerini rica ettik. Kliniklerde, güzellik salonlarında, spa merkezlerinde hizmet veren güzellik uzmanlarının eksiklerini derleyip toparladık. Ücretsiz bir şekilde kadın dayanışması adı altında uzmanları destekleyip eksiklerini tamamlayabilmek için bu tür workshoplar hazırlamaya ve düzenlemeye karar verdik. Akademilerimizde güzellik uzmanlığı, kalıcı makyaj, manikür, pedikür, protez tırnak, ipek kirpik, kirpik lifting gibi branşlarda birçok eğitim verilmektedir. Milli eğitime bağlı hem İstanbul hem Antalya şubelerimizde verilen eğitimlerde güzellik uzmanları yetiştirmekteyiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz mevsimi yaklaştı: Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyorÖnceki Haber

Yaz mevsimi yaklaştı: Uzmanlar kimyasal...

Çin: “ABD savaş gemisi izinsiz karasularımıza girdi”Sonraki Haber

Çin: “ABD savaş gemisi izinsiz karasular...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar