160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yaşlı adam, iki gün önce tahtakurusuna karşı ilaçlanan evinde ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşlı adam, iki gün önce tahtakurusuna karşı ilaçlanan evinde ölü bulundu
Abone ol
Eskişehir’de Kanser Tedavisi Gören Ablasının Hayatını Kaybetmesinden Sonra, 2 Gün önce Tahtakurusuna Karşı Ilaçlanan Evine Gelen 69 Yaşındaki Adam Ikamette şüpheli şekilde ölü Bulundu.

Eskişehir’de yaşlı bir adam, iki gün önce tahtakurusuna karşı ilaçlanan evinde ölü bulundu.

Olay, Yenidoğan Mahallesi 1. Dökümcüler Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 7 katlı apartmanın 5’inci katındaki 23 numaralı dairede ikamet eden 69 yaşındaki Aziz E.’den haber alamayan yakınları polise durumu ihbar etti. Ekipler, çarşamba günü tahtakurusuna karşı ilaçlanan evin kapısı açıldıktan sonra Aziz E. isimli şahsı hareketsiz şekilde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde 69 yaşındaki adamın öldüğü tespit edildi.

Ablası da bugün hayatını kaybetmiş

Bekar olan Aziz E. isimli şahsın yaklaşık bir haftadır Eskişehir Şehir Hastanesi’nde kanser tedavisi gören 2 çocuk annesi 75 yaşındaki Zeynep O. isimli ablasının ise bugün vefat ettiği öğrenildi. Aziz E.’nın ablasının vefatından sonra eve geldiği ve şüpheli ölümünün, zehirlenmeden kaynaklı olabileceği iddia edildi. Şahsın kesin ölüm nedeni için geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vincenzo Montella: Birinci torbadan katılmayı garantilememiz için yarınki maç önemli Önceki Haber

Vincenzo Montella: Birinci torbadan katı...

Muşta eve silahlı saldırı: 2 gözaltı Sonraki Haber

Muşta eve silahlı saldırı: 2 gözaltı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar