160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yangında mahsur kalan anne ve 2 çocuğunu itfaiye kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangında mahsur kalan anne ve 2 çocuğunu itfaiye kurtardı
Abone ol
OSMANİYE’NİN DÜZİÇİ İLÇESİNDE BİR APARTMANIN İKİNCİ KATINDA ÇIKAN YANGINDA, ANNE VE 2 ÇOCUĞU İTFAİYE EKİPLERİNCE SON ANDA KURTARILDI.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında, anne ve 2 çocuğu itfaiye ekiplerince son anda kurtarıldı.


Hürriyet Mahallesi Refik Cesur Bulvarı üzerindeki bir apartman 2. Katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde mahsur kalan anne Aslıhan Gök, 5 ve 3 yaşındaki çocukları, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangından kurtarıldı. Dumandan etkilenen anne ve 2 çocuğu sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
The Economist Dergisi kapağına TBMM Başkanı Şentoptan tepki: “Herkes kendi işine baksın, başlarındaki belalarla uğraşsınlar”Önceki Haber

The Economist Dergisi kapağına TBMM Başk...

Kurtulmuş: “6lı masa Cumhurbaşkanlığı makamını ‘dedikodu makamı zannediyor”Sonraki Haber

Kurtulmuş: “6lı masa Cumhurbaşkanlığı ma...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar