19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3449
EURO35.2217
ALTIN2247.2

Yangında hem evi hem de geçimini sağladığı Türk bayrakları küle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangında hem evi hem de geçimini sağladığı Türk bayrakları küle döndü
Abone ol
ANTALYA’DA TÜRK BAYRAĞI SATARAK GEÇİMİNİ SAĞLAYAN 6 ÇOCUK BABASININ EVİ ÇIKAN YANGINDA BAYRAKLARLA BİRLİKTE KÜLE DÖNDÜ. YANGIN SIRASINDA DIŞARIDA OLAN BABA, KOŞARAK GELDİĞİ EVDE ÖNCE KENDİ İMKANLARIYLA DIŞARIYA ÇIKAN ÇOCUKLARINI SORDU, ARDINDAN BAYRAKLARINI. EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE SOKAKTA KALAN BABA, “DEPRESYON DENEN BİR ŞEY VAR, ÇOCUKLARIM ŞUAN ONU YAŞIYORLAR. EVİMİZİ ESKİ HALİYLE GÖRMEK İSTİYORUM. ÇÜNKÜ BU HALİNİ GÖRÜNCE AĞLIYORLAR” DEDİ.

Antalya’da Türk bayrağı satarak geçimini sağlayan 6 çocuk babasının evi, çıkan yangında bayraklarla birlikte küle döndü.


Geçtiğimiz pazartesi günü öğle saatlerinde Kepez ilçesi Habipler Mahallesi’nde Savaş-Sevilay Kaçar çiftinin 6 çocuğuyla yaşadığı gecekonduda yangın çıktı. Yangın anında evde bulunan yaşları küçük 3 çocuk, ablalarının yardımıyla kendilerini dışarı attı. Bayrak satarken olayı duyan baba Savaş Kaçar, eşi ve diğer çocuklarıyla birlikte koşarak eve geldi. Evinin yandığını gören baba, çocuklarını dışarıda görünce derin bir nefes alırken, içerideki 100’ye yakın Türk bayrağını kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Evi ve bayrakları küle dönen baba, eşi ve 6 çocuğuyla birlikte sokakta kaldı.



“Önce çocuklarıma, sonra bayraklarıma baktım”


Epilepsi ve kalp rahatsızlığı bulunan Savaş Kaçar, yangını duyar duymaz eve geldiğini belirterek, “Ben o sıra bayrak satıyordum, duyar duymaz eve geldim. Çocuklarım kendilerini dışarıya atmışlar. İlk çocuklarıma, ardından bayraklarıma baktım. Onları kurtarmak istedim ama kül olmuştu. Üzüntüden dünden bu yana yatamadım. Allah kimseyi darda ve zorda koymasın, afetlerden korusun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Şu anki halimiz çok vahim. Evimiz, eşyalarımız kül olmuş, yatacak yerimiz yok. Şu an dışarıda yaşıyoruz” dedi.


Çocuklarının 3’ünün okuduğunu söyleyen Kaçar, “Hiçbir şeyleri kalmamış. Yaşantıları allak bullak oldu” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köylerdeki tarım için “Köy Toplantısı” düzenledilerÖnceki Haber

Köylerdeki tarım için “Köy Toplantısı” d...

Park halindeki motosiklet alevlere teslim olduSonraki Haber

Park halindeki motosiklet alevlere tesli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar