160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki Asaf, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki Asaf, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Abone ol
Hatay'ın Kırıkhan Ilçesinde Bir Evde çıkan Yangında Ağır Yaralı Olarak Kurtarılan 3 Yaşındaki Asaf şahbaz, Kaldırıldığı Hastanede 7 Gün Yaşam Mücadelesinin Ardından Hayatını Kaybetti. 3 Yaşındaki şahbaz’ın Cenazesi Kırıkhan Asri Mezarlığı’na Defnedildi.

Hatay’da yaşadıkları evde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki Asaf Şahbaz, kaldırıldığı hastanede 7 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Yangın, Kırıkhan ilçesi 408 Evler Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede bulunan bir evde, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında anne ve 3 yaşındaki Asaf Şahbaz mahsur kaldı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ettikleri esnada dumandan etkilenen anne ve baygın olan 3 yaşındaki çocuğu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı anne ve evladı hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi olan 3 yaşındaki Şahbaz, kaldırıldığı hastanede 7 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. 3 yaşındaki Şahbaz’ın cenazesi Kırıkhan Asri Mezarlığına defnedildi. Yaralı olarak kurtarılan annenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas-Bodrum Havalimanında güneş enerjisi santrali kurulumu tamamlandı Önceki Haber

Milas-Bodrum Havalimanında güneş enerjis...

Arpaçayda silah ve mühimmat ele geçirildi Sonraki Haber

Arpaçayda silah ve mühimmat ele geçirild...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar