160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yalovada tefeci operasyonu: 2 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalovada tefeci operasyonu: 2 gözaltı
Abone ol
Yalova’da Jandarma Tarafından Düzenlenen Tefeci Operasyonunda 12 Kişiye Borç Para Verdiği Ve Karşılığında 35 Milyon Lira Olan Ev, Arsa Ve Tarlaya Zorla El Koydukları Tespit Edilen 2 Zanlı Gözaltına Aldı.

Yalova’da 12 kişiye verdikleri borç para karşılığında 35 milyon liralık ev, arsa ve tarlaya zorla el koydukları tespit edilen 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, E.A. ve K.G.’nin Yalova ve çevre illerde ekonomik sıkıntıya düşen ve paraya ihtiyaç duyan kişilere senet karşılığı borç para vererek tefecilik yaptıkları bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda eylül ayında başlatılan çalışmalarda zanlıların 12 kişiye borç para verdiği ve bunun karşılığında piyasa değeri yaklaşık 35 milyon lira olan ev, arsa ve tarlaya zorla el koydukları tespit edildi. Çınarcık ilçesinde şüphelilerin evlerine eş zamanlı yapılan baskınlarda ruhsatsız tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 60 adet tabanca fişeği, av tüfeği, 3 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Tokum ama yerim diyorsanız bu hastalığa yakalanmış olabilirsinizÖnceki Haber

‘Tokum ama yerim diyorsanız bu hastalığa...

Bahçelievlerde bir özel okulda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.Sonraki Haber

Bahçelievlerde bir özel okulda bilinmeye...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar