160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yalovada gençler maçında olaylar çıktı: 8 kırmızı, 5 sarı kart

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalovada gençler maçında olaylar çıktı: 8 kırmızı, 5 sarı kart
Abone ol
Yalova U-18 Ligi’nde Oynanan Ve Sahada Oyuncular Arasında Arbedelerin Yaşandığı Yalova Kartalspor Ile Yalova Yeşilovaspor Maçında Hakem 8 Kez Kırmızı, 5 Kez De Sarı Kartına Başvurdu.

Yalova U18 Ligi’nde oynanan ve sahada oyuncular arasında arbedelerin yaşandığı Yalova Kartalspor ile Yalova Yeşilovaspor maçında hakem 8 kez kırmızı, 5 kez de sarı kartına başvurdu.

Yalova U18 Ligi’nin 12. hafta mücadelesinde Kartalspor ile Yalova Yeşilovaspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekipten Bülent İren rakibine yaptığı sert faul sonrasında kırmızı kart gördü. Bu esnada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yatıştırılarak maça devam edildi. İkinci yarıda ise zaman zaman gerginlik yine arttı. Dakikalar 81’i gösterdiğinde Yeşilovaspor’da Abdülsamet Dağ rakip fileleri havalandırdı. Konuk ekibin gol sevinci esnasında saha içi bir anda karıştı. Emniyet güçleri saha içindeki olayları güçlükle ayırdı. Karşılaşmayı yöneten Muhammed Burak Tufan, sportmenliğe yakışmayan görüntülerin ardından 8 kez kırmızı ve 5 kez de sarı kartına başvurdu. Kartalspor Teknik Sorumlusu Kartal Tekin ve 4 futbolcu ile Yeşilovaspor’dan 3 futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte hakem üçlüsü, sahayı polis güçleri öncülüğünde terk etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yasak olan bölgeden gelen Mahsur kaldık ihbarı itfaiye ve jandarmayı alarma geçirdi Önceki Haber

Yasak olan bölgeden gelen Mahsur kaldık...

Manisada 10 yeni kadın zabıta göreve başladı Sonraki Haber

Manisada 10 yeni kadın zabıta göreve baş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar