
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Yalova’da katıldığı il kongresinde AK Parti’nin gücünü ve hedeflerini vurguladı, muhalefeti eleştirdi.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Yalova 8. Olağan İl Kongresine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, önemli açıklamalarda bulundu.
Karaaslan, 6 Şubat Depremi’nin 2. yıl dönümüne değinerek, deprem bölgesinde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları hakkında açıklama yaptı.
"Devletimizin bütün imkanlarıyla, gayretleriyle ve dünya ülkelerinin bakanlarının 'Bu bir rekor' dediği hızda inşa çalışmalarına devam edeceğiz" diyen Karaaslan, "Tek bir hak sahibi vatandaşımız dahi yuvasına girmeden gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Karaaslan, muhalefeti de sert bir şekilde eleştirerek, Türkiye'nin Suriye’deki rolünün önemini vurguladı ve "Bize sahip çıkalım, çünkü AK Parti bir dava hareketidir" dedi.
Kongrede yapılan seçimde mevcut il başkanı Umut Güçlü, 328 oy alarak yeniden başkan seçildi.
Diğer aday İsmail Atik ise 228 oyda kaldı.

Yorum Yazın