160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yakakentte Türk Somonu Şöleni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yakakentte Türk Somonu Şöleni
Abone ol
SAMSUN'UN YAKAKENT İLÇESİNDE ORGANİZE EDİLEN "48. KÜLTÜR SANAT VE DENİZ OYUNLARI FESTİVALİ" ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAKAKENT TÜRK SOMONU ŞÖLENİ DÜZENLENDİ. IZGARALARDA PİŞİRİLEN BİR TON BALIK VATANDAŞLARA İKRAM EDİLDİ.

Samsun’un Yakakent ilçesinde organize edilen "48. Kültür Sanat ve Deniz Oyunları Festivali" etkinlikleri çerçevesinde "Yakakent Türk Somonu Şöleni" yapıldı. Izgaralarda pişirilen bir ton balık vatandaşlara ikram edildi. Sahneye çıkan RANDOM ve KOLİVA da kalabalığı coşturdu.


Yakakent ilçesinde organize edilen "48. Kültür Sanat ve Deniz Oyunları Festivali" gündüz bölümünde yapılan yüzme, halat çekme, denizde ördek yakalama ve yağlı direk yarışmalarının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Türk Somonu Şöleni düzenlendi. Izgarada pişirilen bir ton somon balığından almak için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kaymakam Abdüssamed Kılıç ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ekmek arası balık ikramında bulundu. Yapılan ikramın ardından sahneye çıkan RANDOM ve KOLİVA grupları büyük beğeni topladı. Meydana toplanan yüzlerce kişi müzik eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde korkutan yangınÖnceki Haber

İzmirde korkutan yangın

Motosikletiyle sollama yapmaya çalışırken iki otomobile çarptı: Sürücü ağır yaralandıSonraki Haber

Motosikletiyle sollama yapmaya çalışırke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar