160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yağmur İzmir Çiğliyi vurdu, vatandaşlar dizine kadar sularda yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yağmur İzmir Çiğliyi vurdu, vatandaşlar dizine kadar sularda yürüdü
Abone ol
Izmir’in çiğli Ilçesinde, Etkili Olan Sağanak Yağış Caddeleri Sular Altında Bırakırken, Bazı Iş Yerlerini Su Bastı, Vatandaşlar Dizine Kadar Sularda Yürümek Zorunda Kaldı.

İzmir’in Çiğli ilçesinde, etkili olan sağanak yağış caddeleri sular altında bırakırken, bazı iş yerlerini su bastı, vatandaşlar dizine kadar sularda yürümek zorunda kaldı.

Sağanak yağış, İzmir kent genelinde etkili oluyor. Yağış, Çiğli ilçesinde de aniden bastırdı. Sağanakla beraber kentteki caddelerde adeta göle döndü, vatandaşlarda zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, dizine kadar su birikintisinde yürürken, bölgedeki iş yerlerini de su bastı. Kimi vatandaşlarda, su birikintisi önünde çaresizce bekleyerek yağmurun durmasını bekledi. Esnafta, alt yapıya isyan ederek Çiğli Belediyesine tepki gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çerçi özel öğrencilerle fidan dikti Önceki Haber

Başkan Çerçi özel öğrencilerle fidan dik...

TEBEV yüzleri güldürüyor Sonraki Haber

TEBEV yüzleri güldürüyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar