160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yabancı Öğrenciler Kayseriyi Sevdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yabancı Öğrenciler Kayseriyi Sevdi
Abone ol
Ilim Yayma Cemiyeti Kayseri şubesi Zeki Duman Yurdu’nda Kalan Yabancı öğrenciler, Araştırmacı Yazar Osman Gerçek Rehberliğinde Kayseri’nin Tarihi Mekanlarını Gezdi.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi Zeki Duman Yurdu’nda kalan yabancı öğrenciler, Araştırmacı Yazar Osman Gerçek rehberliğinde Kayseri’nin tarihi mekanlarını gezdi.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi Zeki Duman Yurdu’nda kalan yabancı öğrenciler, Araştırmacı Yazar Osman Gerçek rehberliğinde Kayseri’nin tarihi mekanlarını gezdi. Bir çoğu bu yıl şehre gelen ve şehri tanımak isteyen yabancı öğrenciler, Osman Gerçek rehberliğinde Gevher Nesibe Selçuklu Medeniyeti Müzesi’nden başlattıkları gezi programını, Kurşunlu Cami, Cami Kebir, Kapalı Çarşı, Kale İçi ve Hunat Cami ve Medresesi’nde sonlandırdı. Kayseri’ye bu yıl gelen ve henüz Türkçe’yi tam olarak konuşamayan öğrenciler için Arapça ve Türkçe tercümanlar vasıtasıyla çeviri yapılarak Kayseri’nin tarihi yerleri tanıtıldı.

İlk kez cami içine ve cami ortamına giren gayrı müslim yabancı öğrenciler, Kayseri’de bulunan 800 yıllık İslam dönemi eserleri karşısında taaccüplerini gizleyemedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sarıcaoğlu: “Fuarlar kitap sevgisini artıyor” Önceki Haber

Sarıcaoğlu: “Fuarlar kitap sevgisini art...

Nobel Ekonomi Ödülü sahibini buldu Sonraki Haber

Nobel Ekonomi Ödülü sahibini buldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar