160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vincenzo Montella: ”Mağlup olmuş gibi üzgünüz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vincenzo Montella: ”Mağlup olmuş gibi üzgünüz”
Abone ol
ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ VİNCENZO MONTELLA, GİRESUNSPOR MAÇININ ARDINDAN, ”TÜRK FUTBOLU İÇİN POZİTİF OLMAYAN BİR YÖN, HAKEMLERİN OTORİTERLİĞİNİ KONUŞTURMASI LAZIM, BU KADAR ARA VERİLMESİ MAÇ RİTMİNİ BOZUYOR” DEDİ.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Giresunspor maçının ardından, ”Türk futbolu için pozitif olmayan bir yön, hakemlerin otoriterliğini konuşturması lazım, bu kadar ara verilmesi maç ritmini bozuyor” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Adana Demirspor konuk ettiği Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ”Mağlup olmuş gibi üzgünüz. Maça çok iyi başlamıştık ve net pozisyonlarımız vardı. Rakibe penaltı verdik. Kırmızı karttan sonra 30 şuttan fazla attık. Çok fazla istekli olduğumuz maçlarda risk olabiliyor. Onun için bir puan önemliydi. Fakat bir hataya düştük. Rakiplerin zaman geçirme hareketlerine gerildik. Bu Türk futbolu için pozitif olmayan bir yön, hakemlerin otoriterliğini konuşturması lazım. Bu kadar ara verilmesi maç ritmini bozuyor. Yapıcı bir eleştirim var. Rakip kalecinin uzun atışlarını saydım. 20 kere uzun oynadı. Her oyun başlangıcında 30 saniye kaybettik. İkinci yarıda da bu devam etti. Ama Türk futbolunun maç ritminin yükselmesi için bunlara engel olmak gerekir” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batmanda köprüden uçan otomobilde ölenlerin sayısı 3e yükseldiÖnceki Haber

Batmanda köprüden uçan otomobilde ölenle...

Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladıSonraki Haber

Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıkla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar