160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vicdansızlığın böylesi: Torba içine koyulan köpek ölüme terk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vicdansızlığın böylesi: Torba içine koyulan köpek ölüme terk edildi
Abone ol
Diyarbakır’da, Silvan-bitlis Karayolu üzerinde Yol Kenarında Torba Içine Koyulan Köpek, Bir Vatandaşın Fark Etmesiyle ölümden Kurtarıldı.

Diyarbakır’da ağzı bağlı torba içinde karayolu kenarında ölüme terk edilen köpek, bir vatandaşın fark etmesiyle kurtarıldı.

Silvan ilçesindeki tarihi Malabadi Köprüsü’ne gezi için giden Adnan Ateş, dönüşte Bitlis karayolunun 7. kilometresinde torba içerisine koyulup ölüme terk edilen köpeği fark etti. Köpeğin torba içerisinde kıvrandığını gören Ateş, köpeği torbadan çıkararak doğaya bıraktı.

Adnan Ateş, insanlık görevini yaptığını belirterek, “Silvan’ın tarihi köprüsü Malabadi’ye gezmeye gitmiştik. Dönüş yolunda ilçeye dönerken yol üstünde köpeği torbanın içerisinde gördük. Herhalde birileri onu torbaya koyup buralara atmıştı, kurtulmaya çalışıyordu. Durduk ve köpeği torbadan kurtardık. Kendisi de burada zaten teşekkür ediyor bize, yanımızdan ayrılmıyor. Köpeğe yardım ettik ama tabii merhamet yoksunu bazı insanlar herhalde onu bu torbaya koyup araziye bırakmış. Biz de insanlık görevimizi yaptık, mutluyuz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinopta korkutan yangınÖnceki Haber

Sinopta korkutan yangın

Gazzede can kaybı 26 bine yaklaştıSonraki Haber

Gazzede can kaybı 26 bine yaklaştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar