24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5179
EURO34.8317
ALTIN2426.9

Veysel Gürsoy Çelik: “Türkiyenin ilk işitme ve konuşma engelli milletvekili olabilmek için MHPden başvurumu gerçekleştirdim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Veysel Gürsoy Çelik: “Türkiyenin ilk işitme ve konuşma engelli milletvekili olabilmek için MHPden başvurumu gerçekleştirdim”
Abone ol
TÜRKİYE’NİN İLK İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİ MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİREN VEYSEL GÜRSOY ÇELİK, “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN TÜM ENGEL GRUPLARINA KARŞI ÇOK HASSAS OLDUĞUNU BİLDİĞİM İÇİN BAŞVURUMU MHP’DEN GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİM” DEDİ.

Türkiye’nin ilk işitme ve konuşma engelli milletvekili olmak için başvurusunu gerçekleştiren Veysel Gürsoy Çelik, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm engel gruplarına karşı çok hassas olduğunu bildiğim için başvurumu MHP’den gerçekleştirmek istedim” dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi’nde milletvekilliği aday adaylığı başvurularının bitmesine saatler kala başvurusunu gerçekleştiren Veysel Gürsoy Çelik, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip ilk işitme ve konuşma engelli milletvekili olmak istediğini vurgulayarak şu sözleri kaydetti:


“Ankara’da ikamet ediyorum. Dünya‘da ve Türkiye’de işitme engelliler için faaliyet gösteren çeşitli federasyonlarda görev aldım. Aynı zamanda Ortadoğu İşitme ve Konuşma Engelliler Eğitim Derneği Başkanıyım. Bütün engelli gruplarına istinaden çalışmalarımı sürdürüyor onlar için çalışıyorum. Türkiye’de ki ilk işitme ve konuşma engelli milletvekili olabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adaylığımı gerçekleştirdim. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm engel gruplarına karşı çok hassas olduğunu bildiğimi için başvurumu MHP’den gerçekleştirmek istedim. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı genişletip, projelerimizi hayata geçirmek istiyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile birlikteyiz onun desteğini her zaman hissediyorum. Çalışmalarımızı genişletip bu konuda ilk milletvekili olmak istiyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 100 bin imza startını Iğdır'da verdiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 100 bin...

Kuş Cennetindeki yangınlar çevrecileri endişelendiriyorSonraki Haber

Kuş Cennetindeki yangınlar çevrecileri e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar