16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.1692
EURO35.08
ALTIN2470.8

VEDAŞtan Bitlise 17 milyon liralık yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEDAŞtan Bitlise 17 milyon liralık yatırım
Abone ol
2023 Yılı Yatırım Programı Kapsamında Merkez Ve Kırsal Bölgelerdeki çalışmalarını Sürdüren Vedaş Bitlis Il Müdürlüğü, Gerçekleştirdiği 17 Milyon Liralık Yatırımla Enerji şebekesini Daha Da Güçlendiriyor.

2023 yılı yatırım programı bünyesinde merkez ve kırsal bölgelerdeki çalışmalarını sürdüren VEDAŞ Bitlis İl Müdürlüğü, gerçekleştirdiği 17 milyon liralık yatırımla enerji şebekesini daha da güçlendiriyor.

Devam eden ve tamamlanan yatırım çalışmaları hakkında açıklama yapan VEDAŞ Bitlis İl Müdürü Bahadır Demir, “İhtiyaç duyulan enerji yatırımlarını ilimize kazandırarak tüketicilerimizin memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz. Paydaş kurum ve kişilerle projelendirdiğimiz 2023 yılı yatırımlarımızın birçoğunu tamamladık. Planlamamız dahilinde devam eden çalışmalarımız da tamamlandığında kentimiz daha güçlü bir elektrik altyapısına kavuşmuş olacak. İlimizin gelişimine ve istihdama önemli katkısı olacak yeni tekstil fabrikalarının olduğu bölgenin elektrik altyapısını hazırladık. Bu bölgede yeni kabinler tesis ederken havai hatlarımızı da yeraltına aldık. Emniyet mesafesinin sınır değerde olduğu bölgelerdeki havai hatlarımızı da yine yeraltına alarak şebekemizi daha da güvenli hale getirdik. Tüketicilerimizden gelen talepler ve saha tespitlerimizin sonucunda gerekli görünen yerlere yeni aydınlatma şebekeleri tesis ettik, ediyoruz. Bunun yanı sıra yeni açılan yerleşim yerlerinin enerji talebini karşılamak için de yine yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede yaklaşık 17 milyon lira bedelle gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hastalar GETAT ünitesinde ozon terapi, hacamat, kupa tedavisi ve mezoterapi ile şifa buluyorÖnceki Haber

Hastalar GETAT ünitesinde ozon terapi, h...

(ÖZEL) Zabıtalarla problem yaşayan fırıncı kaldırıma cep yapılmasını istiyorSonraki Haber

(ÖZEL) Zabıtalarla problem yaşayan fırın...

Yorum Yazın

Resmi İlanlar

tümü
Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar