160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vanda şehit olan polisin adına Cizrede kütüphane açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda şehit olan polisin adına Cizrede kütüphane açıldı
Abone ol
2012 YILINDA VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BULUNAN POLİS NOKTASINDAKİ GÖREVİ ESNASINDA UĞRADIĞI SİLAHLI SALDIRI SONUCU ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU TUNCAY AKYÜZ’ÜN ADINA ŞIRNAK’IN CİZRE İLÇESİNDE KÜTÜPHANE AÇILDI.

2012 yılında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan polis noktasındaki görevi esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Tuncay Akyüz’ün adına Şırnak’ın Cizre ilçesinde kütüphane açıldı.


10 yıl önce Van’da görev yaptığı esnada uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan evli ve bir çocuk babası Tuncay Akyüz’ün adına Cizre’de Yeşeren Gençlik Derneği ile Geleceğe Işık Saçan Şırnak Kadın Derneği paydaşlığında Cumhuriyet İlk-Ortaokulunda kütüphane açıldı. Kütüphane açılışına Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç, ilçe protokolü, polis memuru Tuncay Akyüz’ün aile fertleri katıldı.


Osmaniye’den şehit oğlu adına açılacak olan kütüphane için Cizre’ye gelen Şadiye Akyüz, "Çok duygu yüklü anlar yaşıyorum. Evladımın isminin bu okulda yaşatılması beni çok mutlu etti” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kozanda selin izleri siliniyorÖnceki Haber

Kozanda selin izleri siliniyor

Evinin balkonunda kafasından vurulmuş halde bulunduSonraki Haber

Evinin balkonunda kafasından vurulmuş ha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar