160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vanda karla mücadele çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda karla mücadele çalışması
Abone ol
VAN'DA DÜNDEN BU YANA ARALIKLARLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, BİR YANDAN KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPARKEN, BİR YANDAN DA KAPALI MAHALLE YOLLARINI AÇMAK İÇİN ÇALIŞIYOR.

Van’da dünden bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte çalışmalarına başlayan büyükşehir belediyesi ekipleri, bir yandan küreme ve tuzlama çalışması yaparken, bir yandan da kapalı mahalle yollarını açmak için çalışıyor.


Kar yağışı ile birlikte harekete geçen Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, merkezdeki 25 ana arter ve 65 ara arterde küreme ve tuzlama çalışması yaparken, kaldırım ve yaya yolları da temizleniyor. Canla başla çalışan ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kapalı kırsal mahalle yollarını açmak için harekete geçti. Yapılan çalışmalarla Saray, Özalp, Muradiye, Bahçesaray, Çaldıran ve Çatak ilçelerinde kapalı olan 28 mahalle ve 2 mezra yolu ulaşıma açılacak. İlçe belediyeleri ile koordinasyon halinde yürütülen çalışmalarla muhtemel olumsuzlukların önüne geçmek için yoğun bir mesai harcanıyor.


Öte yandan, kent genelinde bugün ve yarın kar yağışının aralıkla devam etmesi beklenirken, Van Büyükşehir Belediyesi 600 personel ve 300 iş makinesiyle karla mücadele ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da sis ulaşımı olumsuz etkilediÖnceki Haber

Hatay’da sis ulaşımı olumsuz etkiledi

Gediz Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezine modern kayak eviSonraki Haber

Gediz Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar