160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vanda iş yerlerine yönelik yangın denetimleri arttırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda iş yerlerine yönelik yangın denetimleri arttırıldı
Abone ol
Van Büyükşehir Belediyesi Itfaiye Daire Başkanlığına Bağlı Ekipler, Kent Genelinde Iş Yerlerine Yönelik Yangın Uygunluğu Denetimlerini Sıklaştırdı.

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, kent genelinde iş yerlerine yönelik yangın uygunluğu denetimlerini sıklaştırdı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Yangın Önleme Şube Müdürlüğüne bağlı denetim ekipleri, ‘İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı’ için zorunlu olan yangın güvenliği raporunu almak isteyen iş yeri ve konutları denetliyor. Yapılan denetimlerde iş yerlerinin kullanım amacı, yangın alarm sistemleri, söndürme sistemleri, yangın esnasında tesislerden kaçış yolu ve yönlendirme levhaları kontrol edilerek yönetmeliğe uygun olan iş yerlerine uygunluk raporu veriliyor.

Denetimlerde, fiziki tedbirlerin yanında, iş yerindeki mevcut yangın tedbirlerinin neler olduğu ve bu tedbirlerin nasıl uygulanacağı konularında çalışanların bilgi sahibi olup olmadıklarına da dikkat ediliyor.

Ekiplerin denetimlerinin otel, lokanta ve iş merkezleri ile birçok işletmede periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda bir dilencinin saatlik kazancı dudak uçuklattı: tam 750 lira Önceki Haber

Elazığda bir dilencinin saatlik kazancı...

Kuşadasından Türkiyeye uzanan Tarımda Kadın Kooperatifine ödül Sonraki Haber

Kuşadasından Türkiyeye uzanan Tarımda Ka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar