160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vanda 54 bin lale soğanı dikildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda 54 bin lale soğanı dikildi
Abone ol
VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAHAR AYLARINDA PARK, BAHÇE VE CADDELERİ RENKLENDİRECEK OLAN 54 BİN LALE SOĞANININ DİKİMİNİ YAPTI.

Van Büyükşehir Belediyesi bahar aylarında park, bahçe ve caddeleri renklendirecek olan 54 bin lale soğanının dikimini yaptı.


Kentin estetik açıdan daha iyi bir görünüme kavuşması için peyzaj çalışmalarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, soğanlı bitkilerin dikimini yaptı. Başkanlığa bağlı ekipler; İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerindeki işlek caddeler başta olmak üzere büyükşehir belediyesi sorumluluğundaki park, bahçe ve kavşaklara 54 bin lale soğanı dikimi gerçekleştirdi. Kış boyunca toprak altında kalacak olan lale soğanları, bahar ayı ile birlikte başta cadde ve parklar olmak üzere kenti süsleyecek.


Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde kent geneline 700 bin mevsimlik çiçek, 10 bin ağaç ve 180 bin çalı grubu dikildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kış mevsiminde onları zor günler bekliyorÖnceki Haber

Kış mevsiminde onları zor günler bekliyo...

Kiliste Sezai Karakoçu Anlama programı düzenlendiSonraki Haber

Kiliste Sezai Karakoçu Anlama programı d...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar