29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Valilikten kavgayla ilgili açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Valilikten kavgayla ilgili açıklama
Abone ol
ŞANLIURFA VALİLİĞİ, BUGÜN YAŞANAN VE 1 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETMESİYLE SONUÇLANAN KAVGAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.

Şanlıurfa Valiliği, bugün yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kavgayla ilgili açıklama yaptı.


Şanlıurfa Valiliği; bugün yaşanan ve 1 kişinin hayatı kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı kavgayla ilgili açıklama yaptı. Valiliğin açıklamasında, "Şanlıurfa ili Suruç ilçesi Büyükağacı Mahallesi Nurdağı mezrasında ikamet eden Çetin aileleri arasında arazi anlaşmazlığından kaynaklanan bir husumet bulunmaktadır. Bu anlaşmazlıktan ötürü aileler arasında çıkan olay neticesinde, 09.05.2022 tarihinde bir kişi yaralanmıştı. 03.02.2023 tarihinde, Şanlıurfa Haliliye ilçemizde karşılaşan bu aileler arasında çıkan çatışmada da 1 kişi hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli ve idari süreç hassasiyetle yürütülmekte olup gerekli tedbirler alınmıştır" denildi.



Olayın geçmişi


Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba iki ailenin kavgasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Refahiye Mahallesi’nde yaşandı. Tarım Reform Bölge Müdürlüğü önünde karşılaşan taraflar, kavga etti. Silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı. Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, Osman Çetin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Kavgada yaralanan Suphi, Faruk, Halil ve Yunus Ç. ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla şehirdeki hastanelere kaldırdı. Çetin’in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis kavgaya karışan 4 kişiyi gözaltına aldı.


Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan tarafların daha önce de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve kavgada 1 kişinin yaralandığı öğrenildi.


Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehirden nefes kesen hasta kurtarma operasyonlarıÖnceki Haber

Büyükşehirden nefes kesen hasta kurtarma...

Silah operasyonunda Orduda gözaltına alınan 3 kişi Samsuna getirildiSonraki Haber

Silah operasyonunda Orduda gözaltına alı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar