03 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.4088
EURO34.8125
ALTIN2398.2

Vali Yılmaz’dan Babalar Günü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan Babalar Günü mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Yılmaz, başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların gününü kutladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Yılmaz, başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların gününü kutladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Yılmaz, babaların saygı ve sevgiyle karşılanması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Hayatımızın her anında bizi destekleyen, onurlandıran ve yüzümüzde tebessüm oluşturan babalarımızın 'Babalar Günü' kutlu olsun.

Babalarımızın değerini, onlar hayattayken tam anlamıyla kavramalıyız. Onlara layık bir şekilde davranarak, ahlaklı ve topluma faydalı bireyler olmak için çaba göstermeliyiz.

Babalarımız ve annelerimiz, yanlarında huzur bulduğumuz en değerli varlıklarımızdır. Ayrıca Yüce Kitabımızda, anne ve babamıza saygı göstermemiz gerektiği emredilir ve 'Onlardan biri veya ikisi senin yanında yaşlanırsa onlara öf bile deme! Onları azarlama! İkisine de gönül alıcı güzel sözler söyle.' ayetiyle değer vermeyi vurgulanır.

Bu duygu ve düşüncelerle, babasız büyümek zorunda kalan yetimlere sahip çıkmaya ve çocuklarımızın mutluluğunu sağlamaya gayret etmeliyiz.

Ebediyete intikal etmiş tüm babalarımızı ve büyüklerimizi rahmetle anıyor, cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın bu anlamlı gününü en içten duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Sarı: Marmara Denizinde balık türlerimiz azaldı, habitat kayıpları yaşanıyorÖnceki Haber

Prof. Dr. Sarı: Marmara Denizinde balık...

Başkan Oral, TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliğine seçildiSonraki Haber

Başkan Oral, TOBB Genel İdare Kurulu (Gİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar