160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Yiğitbaşından deprem açıklaması:

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yiğitbaşından deprem açıklaması:
Abone ol
AFYONKARAHİSAR VALİSİ KÜBRA GÜRAN YİĞİTBAŞI, 7,4’LÜK DEPREMİN YAŞANDIĞI KAHRAMANMARAŞ BÖLGESİNE AMBULANS VE UMKE EKİPLERİNİN YOLA ÇIKTIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 7,4’lük depremin yaşandığı Kahramanmaraş bölgesine ambulans ve UMKE ekiplerinin gönderildiğini sosyal medya hesabından açıkladı.


Türkiye güne acı bir haberle uyandı. 7,4 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş ve 10 kenti etkiledi. Vali Yiğitbaşı, deprem sonrasında bir açıklama yaparak, “Deprem bölgesi için ambulans ve umke ekiplerimiz yola çıktı. AFAD ekiplerimiz hazır durumda. Ülkemize geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklar yarıyıl tatilinde camide buluştuÖnceki Haber

Çocuklar yarıyıl tatilinde camide buluşt...

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerinden deprem bölgesindeki kurtarma çalışmalarına destekSonraki Haber

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerinde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar