160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Şıldak “Devlet olarak kapımız milletimize her zaman açık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak “Devlet olarak kapımız milletimize her zaman açık”
Abone ol
BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK KURBAN BAYRAMI SONRASINDA EDREMİT İLÇESİNDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Kurban Bayramı sonrasında Edremit İlçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Programlarında vatandaşlarla olan samimi sohbetleriyle devletin ilgisini Balıkesirlilere hissettiren Vali Şıldak, görev başındaki personele de ziyaretleriyle motivasyon veriyor.


Vali Hasan Şıldak, ülkemizin hatta dünyanın sayılı oksijen depolarından olan Kazdağları’nı yangınlardan koruyan ve olması muhtemel yangın durumlarında ön saflarda yer alan Edremit İlçesinin Orman ve Jandarma personelini ziyaret etti. Personelin bayramını da kutlayan Şıldak, yangınların yanı sıra trafik ve asayiş konuları başta olmak üzere yaz sezonu insan popülasyonunun arttığı körfez bölgesinde huzuru temin eden Jandarma personeline özverili çalışmaları için teşekkür etti.


Vali Şıldak Edremit İlçesindeki ziyaretleri Çamcı ve Hacıarslanlar Mahalleleri ile sürdürdü. Mahallelerde yoğun ilgiyle karşılanan Şıldak vatandaşlarla sohbet etti. Buluşmalarda mahalle sakinleri devletin valisinin sürekli alanda ve vatandaşla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Şıldak, "Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını ziyaretler vesilesi ile bizzat yerinde görmüş oluyoruz. Devlet olarak kapımız milletimize her zaman açık, fakat alanda onlarla bir araya gelmekten de mutluluk duyuyorum. Balıkesirli hemşehrimizin zaten devletine saygısı ve sevgisi yüksek seviyede, bu sevgiyi sohbetlerimizde hissetmiş oluyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz Çamcı ve Hacıarslanlar Mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya geldik, onları dinledik. Vatandaşımızı yerinde dinlemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransadaki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül olduÖnceki Haber

Fransadaki orman yangınlarında yaklaşık...

ESOB Başkanı Fırat: “O gece millet devletine sahip çıktı”Sonraki Haber

ESOB Başkanı Fırat: “O gece millet devle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar