Osmaniye'de 5 Temmuz'da bir düğün tesisinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin firari şüphelilerin tamamı yakalandı.
Osmaniye'de 5 Temmuz Pazar günü bir düğün tesisinde meydana gelen, 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, firari durumda bulunan tüm şüphelilerin yakalandığını açıkladı.
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fakıuşağı Mahallesi'ndeki düğün tesisinde yaşanan silahlı saldırının ardından güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda firari şüphelilerin tamamının gözaltına alındığını bildirdi.
Serdengeçti, açıklamasında Osmaniye'de vatandaşların huzurunu, can güvenliğini ve kamu düzenini hedef alan hiçbir girişime müsamaha gösterilmeyeceğini vurgulayarak, suç işleyerek veya firar ederek adaletten kaçabileceğini düşünenlerin devletin kararlı iradesi ve güvenlik güçlerinin kesintisiz takibi karşısında mutlaka hukuk önünde hesap vereceğini ifade etti.
Olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağını belirten Serdengeçti, faili, yardım edenleri ve azmettiricileri de kapsayan tüm bağlantıların titizlikle ortaya çıkarılacağını, sorumlular hakkında hukuk çerçevesinde gerekli işlemlerin eksiksiz yürütüleceğini kaydetti.
Vali Serdengeçti, açıklamasının sonunda, "Devletimiz suçun karşısında, milletinin yanında, hukukunun izinde ve sahadadır.
Osmaniye'nin huzuruna uzanan her el, güvenlik güçlerimizin kararlılığı ve adaletin şaşmaz takibiyle karşılık bulacaktır." ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, 5 Temmuz Pazar akşamı Fakıuşağı Mahallesi'ndeki bir düğün tesisinde meydana gelen silahlı saldırıda 22 yaşındaki Hüseyin Gönül hayatını kaybetmiş, 6 kişi de yaralanmıştı.
Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.
Yorum Yazın