160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Önerden “Anneler günü ” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Önerden “Anneler günü ” mesajı
Abone ol
ARDAHAN VALİSİ HÜSEYİN ÖNER'DEN “ANNELER GÜNÜ” MESAJI. (OLGUN YILDIZ/ARDAHAN-İHA)

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Vali Öner mesajında; ’’Dünyanın en kutsal görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce hislere sahip, merhametin, şefkatin, hoşgörünün, fedakârlığın ve karşılıksız sevginin timsali olan annelerimizin “Anneler Günü’nü” kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.


Sevgiye, hoşgörüye, fedakarlığa, ahlaka, erdeme ve iyiliğe dair kısacası bütün insani değerlerimizin temelinde şüphesiz anne vardır. Anne, insanı dünyaya getiren bir varlıktan öte, aynı zamanda bir koruyucu, bir bakıcı ve bir öğretmen görevi üstlenmiştir.


Hazreti Peygamberimizin(S.A.V)”Cennet Annelerin Ayağı Altındadır” Hadis-i Şerifi’nde Annelerimizin ne kadar büyük bir mertebede oldukları belirtilerek, onlara karşı saygı ve sevgide asla kusur edilmemesi gerektiği de açıkça belirtilmiştir. Annelerimizi yılda sadece bir gün değil, yaşamımız boyunca sevgi ve saygı ile kucaklamalı, şefkat göstermeliyiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, başta Aziz Şehitlerimizin emaneti Annelerimiz olmak üzere, bütün Annelerimizin “Anneler Günü’nü” en içten dileklerimle kutluyor, ömürlerini sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Safranboluda halk eğitim kurslarına yoğu ilgi Önceki Haber

Safranboluda halk eğitim kurslarına yoğu...

Onun Huzuru bir başka Sonraki Haber

Onun Huzuru bir başka

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar