160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali olan küçük kız depremzedeler için protez talimatı verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali olan küçük kız depremzedeler için protez talimatı verdi
Abone ol
VALİ ELBAN KOLTUĞUNU CEBESOY İLKOKULU 4'ÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİSİ ALYA GÜRLÜ'YE DEVRETTİ.

Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle valilik koltuğuna oturan 10 yaşındaki Alya, depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için talimatlar verdi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Uğur Mumcu Meydanı’nda yapılan resmi törenin ardından, Adana Valisi Süleyman Elban daha sonra makamına geçerek çocukları kubul etti. Her 23 Nisan’da olduğu gibi Vali Elban koltuğu bu kez de Cebesoy İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Alya Gürlü’ye devretti. Anne ve babası ve ablası ile birlikte Adana Valiliği’ne gelen Alya Gürlü, Vali Elban’a çiçek verdi. Daha sonra valilik makamına oturan Alya, depremzedeler için talimatlar verdi.


Alya, "Depremzede çocuklar çok fazla. Ben öncelikle onların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını istiyorum. Ayrıca ampute olmuş depremzede kardeşlerimin ihtiyaç duyduğu protezlere bir an önce kavuşmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet Müdürü Aktaş, koltuğunu Şehit Polis Mehmet Hüseyin Baltanın Kızı,  Feyza Baltaya devretti Önceki Haber

Emniyet Müdürü Aktaş, koltuğunu Şehit Po...

Molla Yegan Çocuk Üniversitesinin açılışını Bakan Mustafa Varank gerçekleştirdi Sonraki Haber

Molla Yegan Çocuk Üniversitesinin açılış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar