160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Memiş: “2 bin rakımda Türkiyenin üreten şehri olacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Memiş: “2 bin rakımda Türkiyenin üreten şehri olacağız”
Abone ol
ERZURUM VALİSİ OKAY MEMİŞ: 2 BİN RAKIMDA TÜRKİYE'NİN EN ÜRETEN ŞEHRİ OLACAĞIZ. TOHUMLARINI ATTIK, MEYVELERİNİ ALMAYA BAŞLIYORUZ" DEDİ.

Erzurum Valisi Okay Memiş: 2 bin rakımda Türkiye’nin en üreten şehri olacağız. Tohumlarını attık, meyvelerini almaya başlıyoruz" dedi.


Erzurum’da içerisinde 250 iş yerini barındıran Mobilyacılar Odası Sanayi Sitesi’nin temeli atıldı.


Merkez Yakutiye ilçesinde düzenlenen törene, Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Küçükler, esnaf odaları temsilcileri katıldı.


Açılış konuşmalarıyla başlayan programda katılımcılara seslenen Vali Memiş, sanayi sitesinin yer tahsisindeki zorlu süreçten bahsederken, "Birlik olunca netice alınıyor." ifadesini kullandı.


Erzurum’u üreten bir şehir yapmak için çaba harcadıklarını dile getiren Memiş, temeli atılan sanayi sitesi ile mobilyacıların şehir içerisinde, uygun olmayan yerlerde artık üretim yapmayacaklarını söyledi.


Memiş, "Erzurum olarak biz üretmek istiyoruz. Dadaşlarımıza güveniyoruz. 2 bin rakımda Türkiye’nin en üreten şehri olacağız. Bunun tohumlarını attık. Meyvelerini almaya başlıyoruz." şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından dualar eşliğinde butonlara basılarak, sitenin temeli atıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karamanda elma bahçesinde şüpheli ölümÖnceki Haber

Karamanda elma bahçesinde şüpheli ölüm

120 milyonluk yatırımda çalışmalar sürüyorSonraki Haber

120 milyonluk yatırımda çalışmalar sürüy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar