160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Masatlının eşi, Yüreğimizdeki Işık projesinde kız çocuklarıyla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Masatlının eşi, Yüreğimizdeki Işık projesinde kız çocuklarıyla bir araya geldi
Abone ol
Hatay'da Depremzede çocuklara Umut Olan ‘yüreğimizdeki ışık’ Projesi çerçevesinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın Eşi Esra Masatlı, Defne Ilçesinde Kız çocuklarıyla Bir Araya Gelerek Kahvaltı Programına Katıldı.

Hatay’ın Defne ilçesinde, depremzede çocuklara umut olan ’Yüreğimizdeki Işık’ projesi çerçevesinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, kız çocuklarıyla bir araya gelerek kahvaltı programına katıldı.

Depremzede çocuklara umut olan ’Yüreğimizdeki Işık’ projesi çerçevesinde afetzede çocukların yüzleri gülmeye devam ediyor. Hatay Valiliği tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, Defne Kaymakamlığı’nın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programında Esra Masatlı kız çocuklarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası çocuklarla sohbetinde; kız çocuklarının yalnız olmadıklarını ve güçlü devletin her zaman onların yanında olduğunu belirterek, ilçede faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin de tanıtımlarının yapılarak kadın girişimciliğinin ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuk kültür sanat merkezlerinde kış dönemi kayıtları başladı Önceki Haber

Çocuk kültür sanat merkezlerinde kış dön...

Karamanda yaklaşık 10 bin yıllık sokak bulundu Sonraki Haber

Karamanda yaklaşık 10 bin yıllık sokak b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar