160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Kumbuzoğlu: Kazada 2 jandarma şehit oldu, 1 vatandaş hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu: Kazada 2 jandarma şehit oldu, 1 vatandaş hayatını kaybetti
Abone ol
Aksaray'da Otoyolda Jandarma Aracına Minibüsün çarpması Sonucu 2 Askeri Personelin şehit Olduğu Ve 1 Vatandaşın Hayatını Kaybettiği Kazayla Ilgili Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Açıklamalarda Bulundu.

Aksaray’da otoyolda jandarma aracına minibüsün çarpması sonucu 2 askeri personelin şehit olduğu ve 1 vatandaşın hayatını kaybettiği kazayla ilgili Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu açıklamalarda bulundu.

Vali Kumbuzoğlu yaptığı açıklamada, "Hepimiz derinden üzen elim bir trafik kazası yaşadık. Olay, bu sabah Ankara-Niğde otobanı Ortaköy mevkiinde sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Jandarma ekiplerimiz emniyet şeridinde rutin kontrollerini yaparken, bir minibüsün arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada maalesef 2 jandarma personelimiz şehit olmuştur. Bir vatandaşımız da vefat etmiştir. Yaralı olan vatandaşlarımızın tedavisi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanenizde devam etmektedir. İkisinin durumu ağır, birinin normal. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmamız devam etmektedir. Gelişmelerle ilgili bilgiler sizlerle paylaşılacaktır. Aziz şehitlerimize ve vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Hepimiz üzgünüz, Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde 10 hükümlü yakalanıp cezaevine teslim edildi Önceki Haber

Mersinde 10 hükümlü yakalanıp cezaevine...

Bakan Ersoy: 7 bin yıl öncesinden günümüze uzanan adımlar, Hatayda keşfedildi Sonraki Haber

Bakan Ersoy: 7 bin yıl öncesinden günümü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar