160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali, kaymakam ve belediye başkanları sahaya indi, ortaya bu görüntüler çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali, kaymakam ve belediye başkanları sahaya indi, ortaya bu görüntüler çıktı
Abone ol
KOCAELİ VALİSİ SEDDAR YAVUZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN'IN ARALARINDA BULUNDUĞU PROTOKOL TEMSİLCİLERİ, FUTBOL TURNUVASINA KATILDI. SEDDAR YAVUZ (SOL) TAHİR BÜYÜKAKIN (SAĞ)

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın aralarında bulunduğu protokol üyeleri, futbol turnuvasına katıldı. Heyecanlı geçen dostluk maçı, renkli görüntülere sahne oldu.


Kartepe Kupası ve 50 Yaş Üstü Futbol Turnuvası Şöhretler Karşılaşması Derbent Stadı’nda yapıldı. Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra’nın organize ettiği spor buluşmasına Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçe protokolü ve sporseverler katıldı.



"Spora tutkusu olan herkese destek olmaya çalışıyoruz"


Karşılaşma öncesi açıklamada bulunan Başkan Büyükakın, "Buraya gelme sebebimiz çocuklarımızla ve gençlerimizle bir kez daha buluşma arzumuzdu. Bizim için en büyük mutluluk gençlerin sporla buluşmasıdır. Sonuna kadar çocuklarımızın, gençlerimizin ve her branştan amatör takımlarımızın arkasındayız. Spora tutkusu olan herkese destek olmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin mutluluğu için çalışıyoruz. Burada da dostluk kazanacak" dedi.



Büyükakın’ın penaltı golü skoru 2-0’a taşıdı


Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Başkan Büyükakın’ın yer aldığı takım, maçın ilk yarısına hızlı başlayarak Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Başa baş geçen karşılaşmada ceza sahasında düşürülen Başkan Büyükakın’ın attığı penaltı golü skoru 2-0’a taşıdı. Müsabaka bu skorla tamamlanırken, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, Başkan Büyükakın’a günün anısına teşekkür plaketi verdi.



"Çocuklarımızla, gençlerimizle bir ve beraber olduk"


Turnuvanın renkli görüntülere sahne olduğunu ifade eden Kocaman, "Valimiz Seddar Yavuz ve Tahir Başkanımız bizlere eşlik etti. Çocuklarımızla, gençlerimizle bir ve beraber olduk. Devletimizin ve belediyelerimizin tüm kurumlarıyla onların yanında olduğunu bir kez daha gösterdik. Tahir Başkanımızın spora ve gençliğe nasıl aşkla çalıştığını çok yakından biliyorum. Tahir Başkanımızla birlikte Kartepe gençliğine çok daha güzel hizmetleri yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göbeklitepenin kardeşi Sefertepede kazı evi inşa ediliyorÖnceki Haber

Göbeklitepenin kardeşi Sefertepede kazı...

Abide Kavşağı Projesi Şanlıurfaya değer katacakSonraki Haber

Abide Kavşağı Projesi Şanlıurfaya değer...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar