160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Karakaya, aşevinde incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Karakaya, aşevinde incelemelerde bulundu
Abone ol
Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Ramazan Ayında Ihtiyaç Sahiplerine Her Gün Sıcak Yemek Ulaştıracak Olan Aşevinde Incelemelerde Bulundu.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine her gün sıcak yemek ulaştıracak olan aşevinde incelemelerde bulundu.

Vali Karakaya, 2018 yılında hizmet vermeye başlayan aşevinde incelemeler yaparak yetkililerden bilgiler aldı. Bitlis ve Tatvan’da faaliyet gösteren aşevlerinde günde 250 ile 300 kişiye, 2 öğün yemek çıkarıldığını belirten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Gültekin ve Kızılay Şube Başkanı Ali Cengiz, yaklaşan Ramazan ayında bu sayının il genelinde 4 bin kişiye ulaşacağını belirttiler.

Aşevi ziyareti sonrası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ait kadın ve erkek refakatçi evini de ziyaret eden Vali Karakaya, Vakıf Müdürü Mesut Gültekin’den misafirhane hakkında bilgi aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuncelide ekmeğe zam teklifi kabul edilmedi Önceki Haber

Tuncelide ekmeğe zam teklifi kabul edilm...

Kütahyada Meydan Aşevi 20. yılını kutluyor Sonraki Haber

Kütahyada Meydan Aşevi 20. yılını kutluy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar