12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Demiryürek, Hirfanlı kampında özel çocuklarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Demiryürek, Hirfanlı kampında özel çocuklarla bir araya geldi
Abone ol
Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Türkiye'nin çeşitli Illerinden Kaman Hirfanlı Ahi Evran Gençlik Kampı'na Gelen Engelli Bireyler Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi.

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek; Türkiye’nin çeşitli illerinden Kaman Hirfanlı Ahi Evran Gençlik Kampı’na gelen engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Vali Demiryürek, kampta düzenlenen program kapsamında engelli bireyler ve aileleriyle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Katılımcılarla yakından ilgilenen Demiryürek, kampın sunduğu sosyal ve sportif faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Programda engelli bireyler ve aileleriyle samimi anlar yaşayan Demiryürek, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sunduğunu ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Kaman Hirfanlı Ahi Evran Gençlik Kampı, yıl boyunca Türkiye’nin farklı illerinden gelen gençleri ve çeşitli grupları ağırlamaya devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırşehirde kaçak içki ele geçirildi Önceki Haber

Kırşehirde kaçak içki ele geçirildi

Kocasinanda uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi Sonraki Haber

Kocasinanda uçurtmalar gökyüzünü renklen...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar