160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Çiçek: “Vatandaş odaklı yönetim anlayışına önem veriyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Çiçek: “Vatandaş odaklı yönetim anlayışına önem veriyoruz”
Abone ol
Kayseri Valisi Gökmen çiçek, Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek, Sorun, Talep Ve Isteklerini Dinledi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun, talep ve isteklerini dinledi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen vatandaş buluşmasına, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Şemseddin Erkaya, Adnan Tezcan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, “Vatandaş odaklı yönetim anlayışına önem veriyoruz, Kayserili hemşehrilerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. İstedik ki vatandaşlarımız her türlü sorunlarını, dertlerini, taleplerini direk bize iletsinler. Bizler de elimizden geldiğince çözümü konusunda kendilerine yardımcı olalım. Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin kapısı her zaman vatandaşımıza açıktır” dedi.

Vali Çiçek, vatandaşları dinleyerek tarafına iletilen sorun, şikâyet ve istekleri not alıp, çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi. Çiçek, talimatların takipçisi olacağını belirtti.

Vatandaşlar da, Vali Çiçek tarafından gerçekleştirilen bu tür toplantıların önemli olduğunu söyleyerek, istek ve taleplerini direk iletmiş olmalarından dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde eski evlerin bile kira fiyatları piyasanın üzerindeÖnceki Haber

İzmirde eski evlerin bile kira fiyatları...

Bayram öncesi evini boyatmak için eşyalarını bıraktığı depoda yangın çıktıSonraki Haber

Bayram öncesi evini boyatmak için eşyala...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar