160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Vali Baruş, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencileri ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Baruş, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencileri ziyaret etti
Abone ol
Gümüşhane'de Gıda Zehirlenmesi şüphesiyle Hastaneye Kaldırılan öğrencileri Ziyaret Eden Vali Baruş, Durumları Hakkında Bilgi Aldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencileri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, Kelkit Ünlüpınar Beldesi İmam Hatip Ortaokulu’nda öğle yemeği sonrası rahatsızlanan 29 öğrencinin tedavi gördüğü Kelkit Devlet Hastanesi’ne giderek öğrencileri ziyaret etti. Hastane yetkilileri ve doktorlarla görüşen Vali Baruş, öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi aldı.

Öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Vali Baruş, müşahede altında tutulan 6 öğrenciyi tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali, hastanede bulunan aileler ve taburcu olan çocukların aileleriyle de görüşerek süreç hakkında bilgilendirme yaptı.

Vali Baruş, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin su ve gıda numuneleri üzerindeki analiz çalışmalarının sürdüğünü, konunun yakından takip edildiğini vurguladı.

Olayla ilgili Kelkit Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı adli soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada otomobil iki öğrenciye çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Önceki Haber

Antalyada otomobil iki öğrenciye çarptı:...

Kocaelide kaçakçılık operasyonu: 10 silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı Sonraki Haber

Kocaelide kaçakçılık operasyonu: 10 sila...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar