160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Ali Çelik, Türkiye birincisi öğrencileri tebrik etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ali Çelik, Türkiye birincisi öğrencileri tebrik etti
Abone ol
VALİ ALİ ÇELİK, AFET RİSK AZALTMA PROJE YARIŞMASI’NDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN KÜTAHYA LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ.

Vali Ali Çelik, Afet Risk Azaltma Proje Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Kütahya Lisesi öğrencilerini tebrik etti.


Kütahya, Türk-Japon Vakfı ve Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı Türkiye Ofisi iş birliğinde düzenlenen Afet Risk Azaltma Proje Yarışması’nda Türkiye birincisi oldu.


Vali Ali Çelik; 28 ilden 99 projenin katıldığı yarışmada “Ben Burdayım" isimli projeleriyle birinci olan Kütahya Lisesi 10. sınıf öğrencileri Aslıhan Kaya, Medine Tahtalı, Rawan Saıf Hassan ve Zeynep Bocut’u kabul etti.


Toplumun her kesiminin afet ve afet risklerine karşı bilinçlenmesinin önemine dikkat çeken Vali Ali Çelik, “Projenizle hem farkındalığa katkı sağladınız hem de elde ettiğiniz başarıyla Kütahya’mızı gururlandırdınız. Yaşattığınız gurur için sizi tebrik ediyor; danışman öğretmen ve velilerinize destek ve teşvikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Öğrenciler, Vali Ali Çelik’e kabul ve destekleri için teşekkür ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanada DEAŞ operasyonu: 5 gözaltıÖnceki Haber

Adanada DEAŞ operasyonu: 5 gözaltı

Ağaçköy mesire alanı açılıyorSonraki Haber

Ağaçköy mesire alanı açılıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar