08 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2575
EURO34.6673
ALTIN2397.2

Vali Ali Çelik: “Hakkâri benzersiz bir şehir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ali Çelik: “Hakkâri benzersiz bir şehir”
Abone ol
Hakkari Valisi Ve Belediye Başkan Vekili Vali Ali çelik, Kentin Güzelliklerini Daha Fazla Kişiyle Paylaşmak Istediklerini Belirterek, “hakkÂri Benzersiz Bir şehir” Dedi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Vali Ali Çelik, kentin güzelliklerini daha fazla kişiyle paylaşmak istediklerini belirterek, “Hakkâri benzersiz bir şehir” dedi.

Şehirlerarası otobüs firmasının yetkilisi Ebubekir Zirek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Çelik, Zirek’ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Hakkâri’nin turizm potansiyeline ve misafirperverliğine dikkat çeken Vali Çelik, şehrin güzelliklerinin daha geniş kitlelere duyurulması için yapılacak çalışmalara devletin imkanı dahilinde destek vereceğini kaydetti.

Hakkâri’nin kış aylarında kayak merkeziyle, yaz aylarında ise tarihi ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran bir şehir olduğunu ifade eden Vali Çelik, “Hakkâri, gerçekten benzersiz bir şehir. Dağları, gölleri ve şelaleleriyle muazzam bir güzelliğe sahip” dedi.

Hakkâri’nin en değerli yanının ise halkının son derece yardımsever ve misafirperver olması olduğunun altını çizen Vali Çelik, “Bu şehirde çaldığınız her kapıda evini açan, sizi ailesinden biri gibi misafir eden insanlarla karşılaşırsınız. Bu gerçekten çok kıymetli. Bu yüzden herkes hem Hakkâri’mizi keşfetsin hem de bu şehrin güzel insanlarının sıcak bir sohbet eşliğinde bir bardak çayını içsin, sofralarına konuk olsun isterim” ifadelerini kullandı.

Hakkâri’ye hayranlığını da paylaşan Vali Çelik, “Göreve başlayalı kısa bir süre oldu ancak İller İdaresi Genel Müdürlüğüm döneminden hatırladığım Hakkâri’ye olan hayranlığım bu kısa sürede gördüklerim ve yaşadıklarımla birlikte daha da arttı. Tek gayemiz, bu güzelliklere sahip çıkmak ve layık olmak” diye konuştu.

Ziyaret, Hakkâri’nin turizm potansiyelinin daha etkin ve verimli kullanılması için yapılan istişarenin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde tropikal meyve guavanın hasadına başlandıÖnceki Haber

Mersinde tropikal meyve guavanın hasadın...

Buz Pateni Federasyonundan kulüplere çağrıSonraki Haber

Buz Pateni Federasyonundan kulüplere çağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar