28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Vali Akbıyık, şehitlerin adı verilen park ve çeşmesini hizmete açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Akbıyık, şehitlerin adı verilen park ve çeşmesini hizmete açtı
Abone ol
HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, POLİS HAFTASI KUTLAMALARI KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DEPİN MEVKİİNDE ORGANİZE EDİLEN ŞEHİT POLİSLERİMİZ ABDULLAH BOZKURT, HAMZA IRMAK ADINA YAPTIRILAN PARK VE ERKAN BAŞPEHLİVAN ADINA YAPTIRILAN ÇEŞME AÇILIŞINA KATILDI.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, ’10 Nisan Polis Haftası’ çerçevesinde Depin mevkiinde şehit polisler adına yaptırılan çeşme ve parkın açılışına katıldı


Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, ’10 Nisan Polis Haftası’ çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Depin mevkiinde organize edilen şehit polisler Abdullah Bozkurt, Hamza Irmak adına yaptırılan park ve Erkan Başpehlivan adına yaptırılan çeşme açılışına katıldı. Çeşme ve parkların açılışı için düzenlenen törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, polis haftasını kutlayarak, parkların ve çeşmenin hayırlı olmasını diledi. Polis haftasının Türkiye’de olduğu gibi Hakkari’de de çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirten Vali Akbıyık, "Burada yapılan parklarımıza iki şehidimizin ismi verildi. İnşallah isimleri bu parklarda, kalbimizde, gönlümüzde, milletin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak. Türkiye’de en çok şehidin verildiği yer. 2 binin üzerinde şehidimiz var. Askerlerimiz, polislerimiz, jandarmamız ve güvenlik korucularımız ve vatandaşlarımız. Buranın her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz" dedi.


Vali Akbıyık, daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ile eşi Gökşen Pınar, müdür yardımcıları, Özel Harekat Şube Müdürü Recep Korhan Gürel ile parkların ve çeşmenin açılışını yaptı. Şehitlerin özgeçmişinin okunduğu törende, dua edilerek kurban kesildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hentbol Kadınlar 1. Lig Play - Off Müsabakaları başladıÖnceki Haber

Hentbol Kadınlar 1. Lig Play - Off Müsab...

Antalyada boşandığı eşi ve kocasına dehşeti yaşatan eski koca tutuklandıSonraki Haber

Antalyada boşandığı eşi ve kocasına dehş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar