160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Vali Akbıyık gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Akbıyık gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi
Abone ol
HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ İLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle gazi ve şehit aileleri ile yemekte bir araya geldi.


Orduevinde verilen yemeğe Vali yardımcıları Tevfik Kumbasar, Talha Battal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Cumhuriyete Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman şehit ve gazi aileleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Vali Akbıyık, "Gazi ve şehit yakınlarımız devletimizin ve bizlerin emanetidir. Devletimizin tüm kurumları gazilerimizin emrindedir. Onların sorun ve sıkıntılarını gidermek için de elimizde geleni yapıyoruz" dedi.


Yemeğin ardından Vali Akbıyık, tek tek masaları dolaşarak gazi ve şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı. Gazi ve şehit çocukları ve yakınlarını ise kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eylül ayında Didimde deniz ve güneş keyfiÖnceki Haber

Eylül ayında Didimde deniz ve güneş keyf...

Başkan Gürün, törene dedesinin İstiklal Madalyası ile katıldıSonraki Haber

Başkan Gürün, törene dedesinin İstiklal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar