160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Uzundere Yedigöller Mesire Alanı çöplüğe döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzundere Yedigöller Mesire Alanı çöplüğe döndü
Abone ol
Türkiye'nin önemli Turizm Noktalarından Biri Olan Ve "cittaslow" (sakin şehir) Unvanına Sahip Uzundere Ilçesindeki Yedigöller, Bakımsızlık Ve çevre Kirliliğiyle Ziyaretçilerin Tepkisine Neden Oluyor.

Türkiye’nin önemli turizm noktalarından biri olan ve "cittaslow" (sakin şehir) ünvanına sahip Uzundere ilçesindeki Yedigöller, bakımsızlık ve çevre kirliliğiyle ziyaretçilerin tepkisine neden oluyor.

Yılda yüz binlerce turist ağırlayan bölge, kırık çitler, sökülen kaldırımlar, çamur ve çöp yığınları nedeniyle ziyaretçilerini hayal kırıklığına uğratıyor.

Göl kıyısındaki düzensizlik ve pislik, ziyaretçilerin doğal güzellikleri rahatça gezmesini engellerken, bazı ailelerin çocuklarını dereyi tehlikeli şekilde geçirmek zorunda kalması tepkilere neden oluyor. Sosyal medyadan bölgenin fotoğraflarını paylaşan vatandaşlar, "Turizm cenneti olan bu bölgeye yakışmayan manzaralar" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Uzundere Belediyesi ve ilgili kurumlardan acilen temizlik ve düzenleme çalışması talep edilirken, bölgenin cittaslow kimliğine yakışır şekilde yeniden düzenlenmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akıma kapılarak ağır yaralanan işçi hayatı kaybettiÖnceki Haber

Akıma kapılarak ağır yaralanan işçi haya...

Kaymakam Çelikten bayram ziyaretleriSonraki Haber

Kaymakam Çelikten bayram ziyaretleri

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar