24 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Üzümlü Mahallesi Kapalı Düğün Salonu yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üzümlü Mahallesi Kapalı Düğün Salonu yenileniyor
Abone ol
Aydın’ın Germencik Ilçesine Bağlı üzümlü Mahallesi’nde Yıllardır Tadilat Görmeyen Kapalı Düğün Salonu Yenilenirken, çalışmaların Bayram Sonrası Tamamlanarak Tesisin Hizmete Açılması Planlanıyor.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi’nde yıllardır tadilat görmeyen kapalı düğün salonu yenilenirken, çalışmaların bayram sonrası tamamlanarak tesisin hizmete açılması planlanıyor.

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci 20 yılı aşkın süredir tadilat yüzü görmeyen salonu daha hijyenik, modern ve kullanışlı hale getirmek için çalışmaları başlattıklarını belirtti. Zencirci, yenilenecek salonun sadece Üzümlü sakinlerine değil, çevre mahallelere de dört mevsim hizmet vereceğini ifade etti. Mahallelerin ortak kullanım alanlarını ihmal etmeden eksikleri tek tek tespit ettiklerini vurgulayan Zencirci, "Üzümlü’ye yakışır, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla kullanacağı bu tesisi bayramdan sonra hizmete sunacağız" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Okul Sporları Yüzme Müsabakaları sona erdi Önceki Haber

Okul Sporları Yüzme Müsabakaları sona er...

Trendyol 1. Lig: Özbelsan Sivasspor: 4 - Sakaryaspor: 1 Sonraki Haber

Trendyol 1. Lig: Özbelsan Sivasspor: 4 -...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar