160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uzaktan eğitim kararı seferleri doldurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uzaktan eğitim kararı seferleri doldurdu
Abone ol
UZAKTAN EĞİTİM KARARI İLE BİRLİKTE ESKİŞEHİR’DEN AYRILAN ÖĞRENCİLER OTOBÜS SEFERLERİNDE DOLULUĞA NEDEN OLURKEN, BAZI VATANDAŞLAR GİDİŞ TARİHİNİ ERTELEMEK ZORUNDA KALDI.

Uzaktan eğitim kararı ile birlikte Eskişehir’den ayrılan öğrenciler otobüs seferlerinde yoğunluğa neden olurken, bazı vatandaşlar ise yoculuk tarihini ertelemek zorunda kaldı.


Türkiye’yi sarsan depremler sonrasında, duyurulan karar sonrasında ilk ve orta öğretim okulları 20 Şubat tarihine kadar tatil olurken, üniversiteler ise yaz dönemine kadar uzaktan eğitime geçti. Uzaktan eğitim kararı ile birlikte, öğrenciler okudukları şehirlerden memleketlerine dönüş yapmaya başladı. Yaklaşık 50 bin üniversite öğrencisinin bulunduğu öğrenci kenti olan Eskişehir’de de kararın ardından, özellikle KYK yurtlarında kalan öğrenciler başta olmak üzere öğrenciler şehirden ayrılmaya başladı. Şehirlerarası otobüs terminalinde yoğunluk oluşurken, seferlerde oluşan yoğunluk yüzde yüze yaklaştı. Bazı şehirlere gitmek isteyen vatandaşlar, yer bulamayınca gidiş tarihlerini ertelemek zorunda kaldı. Otobüs seferlerindeki yoğunluğun önümüzdeki birkaç gün daha devam edeceği tahmin ediliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nurdağı’ndaki ikinci el oto alımsatım merkezinde büyük tahribat Önceki Haber

Nurdağı’ndaki ikinci el oto alımsatım me...

TAF Başkanı Fatih Çintimar, afet bölgesine gitti Sonraki Haber

TAF Başkanı Fatih Çintimar, afet bölgesi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar