160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ustasını 79 bıçak darbesiyle öldürmüştü, son savunmasında taciz iddiasında bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ustasını 79 bıçak darbesiyle öldürmüştü, son savunmasında taciz iddiasında bulundu
Abone ol
BOLU'DA TAVUK ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDE ÇIKAN KAVGADA USTASINI 79 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜREN SANIK SAVUNMASINDA, CİNSEL TACİZE UĞRADIĞINI İDDİA ETTİ. MAHKEME HEYETİ, ÖNCEKİ SAVUNMALARDA BELİRTİLMEYEN TACİZ İDDİASININ İNDİRİM İÇİN ORTAYA ATILDIĞINA KANAAT GETİRDİ. SANIK, İNDİRİMSİZ MÜEBBET HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI.

Bolu’da tavuk üretim çiftliğinde çıkan kavgada ustasını 79 bıçak darbesiyle öldüren sanık savunmasında, cinsel tacize uğradığını iddia etti. Mahkeme heyeti, önceki savunmalarda belirtilmeyen taciz iddiasının indirim için ortaya atıldığına kanaat getirdi. Sanık, indirim uygulanmadan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


Yenigeçitveren köyü mevkiindeki tavuk üretim çiftliğinde 10 Ocak 2022’de meydana gelen olayda, Necati G. (26) ile 61 yaşındaki Ahmet Kuyucu arasında kavga çıkmış, Necati G. cebinden çıkardığı bıçakla mesai arkadaşı Kuyucu’ya saldırmıştı. Kalbine ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 79 bıçak darbesiyle yere yığılan Kuyucu, hayatını kaybetmişti. Gözaltına alınan Necati G. ise tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.



"Kan beynime sıçradı"


Sanık Necati G.’nin Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Savunması için söz hakkı verilen Necati G., Ahmet Kuyucu’nun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Necati G., "Şimdiye kadar utancımdan bu olayı sizlere söyleyemedim. Cinayeti işlememin nedeni; yatağımda, banyoda ve mutfakta uğradığım cinsel tacizden kaynaklıydı. Olay günü ustam, bana yine cinsel saldırıda bulununca kan beynime sıçradı ve mutfakta bulduğum ekmek bıçağıyla maktule saldırdım. Kendim teslim oldum. Jandarmaya ve ambulansa bile ben haber verdim" dedi.


Kararını açıklayan mahkeme heyeti, önceki duruşmalarda sanığın cinsel taciz olayını belirtmemesi, indirim uygulanması için iddiayı ortaya attığına kanaat getirdi. Sanık Necati G., indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ermenekin muay thaici kızlarından 5 altın, 1 gümüşÖnceki Haber

Ermenekin muay thaici kızlarından 5 altı...

Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne 23 bin lira para cezası kesildiSonraki Haber

Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz motosikl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar