25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5658
EURO35.006
ALTIN2431.0

Üsküdarda yaz Kuran kursu kapanış programı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üsküdarda yaz Kuran kursu kapanış programı gerçekleşti
Abone ol
PROGRAMA, ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN VE ÜSKÜDAR KAYMAKAMI MURAT SEFA DEMİRYÜREK DE KATILDI.

Üsküdar Belediyesi, Yaz Kur’an kurslarının son gününde, Validebağ Korusu’nda kapanış programı düzenledi.


Üsküdar Belediyesi, Validebağ Korusu’nda çocukların yaz Kur’an kursu final programını düzenledi. Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Üsküdar’da bulunan Kur’an kursu öğrencileri ve aileleri katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda, Validebağ Korusu’na kurulan şişme oyun parkları ve oyun alanları ile çocuklar aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli zaman geçirdi. Kur’an tilavetiyle başlayan programa, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de katıldı.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ”Her yıl olduğu gibi yaz Kur’an kurslarımızı açmış olduk. Bugün de kapanış programımız var. 2 ay boyunca yaklaşık 10 bin çocuğumuz Yaz Kur’an Kursu programına devam ettiler. Çocuklar yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler. Bir yandan kitaplar okudular, Kur’an okumayı, namaz surelerini öğrendiler. Çocuklarımız mutlu, aileler mutlu ve bizler mutluyuz. Çocuklarımız bu kurslara devam etsinler diye oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve ikramlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Programa katılan Talha Melih, ”Camilere gidilmesini tavsiye ederim. Kur’an ve cüz öğreniyorsunuz. Hocalarımız Peygamber Efendimizin hayatını anlatıyor. Hocalarımız çok iyi olduğu için mutluyuz” dedi. Evren Güner ise ”Çok güzel bir yer. Çok beğendim. Öğretmenlerimize de teşekkür ederim” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MÜSİAD Kırşehir heyetinden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ziyaretÖnceki Haber

MÜSİAD Kırşehir heyetinden Sanayi ve Tek...

Taksimde çocukları kullanarak dilenen kadınlar yakalandıSonraki Haber

Taksimde çocukları kullanarak dilenen ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar