160x600
02 December, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uşakta halk konserleri devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşakta halk konserleri devam ediyor
Abone ol
Uşak Belediyesi Tarafından 13 Ve 14 Kasım Tarihlerinde Atapark Meydanında ‘halk Konserleri’ Düzenlenecek.

Uşak Belediyesi tarafından 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Atapark meydanında ‘Halk Konserleri’ düzenlenecek.

Uşak Belediyesi sosyal medya üzerinde yapmış olduğu paylaşımlarda 13 ve 14 Kasım tarihlerinde Atapark meydanında Halk Konserleri düzenleyeceğini yayımladı. 13 Kasım tarihinde önce Saat 19:00’da Uşak Kent Orkestrası sahne alınırken, Saat 20:00’da ise İlkay Akkaya sahne alacak. 14 Kasım’da ise Saat 20:00’da Atıl Salıcı sahne alacak.

Öte yandan yayımlanan paylaşımda ise, “Haydi Uşak eğlence başlasın. Eşsiz sesler, gönülleri saran melodileri ve eşsiz sahne performansları ile iki gün boyunca sürecek olan "Halk Konserleri" sizleri bekliyor. Müzik, eğlence ve coşku dolu bu geceye tüm etkinliğimizi bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Uraloğlu: İç Anadolu ve Batı Akdeniz arasında en kısa ulaşım imkanını tesis ederek, ülkemizin iç kesimleriyle güney kesimi arasında daha hızlı ve konforlu ulaşımı sağlamış olacağız” Önceki Haber

Bakan Uraloğlu: İç Anadolu ve Batı Akden...

5 kardeşe acı veda: Tabutları yan yana sıralandı, helallik alınmadı Sonraki Haber

5 kardeşe acı veda: Tabutları yan yana s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar