160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uşakta devam eden orman yangınında hem tahliyeler hem de müdahale devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşakta devam eden orman yangınında hem tahliyeler hem de müdahale devam ediyor
Abone ol
Uşak’ta Devam Eden Orman Yangınında Tahliye Edilen Ketenlik Köyünde Hasar Tespit çalışmalarına Başlanırken, Yangına Havadan Ve Karadan Müdahaleler Ise Devam Ediyor.

Uşak’ta devam eden orman yangınında tahliye edilen Ketenlik köyünde hasar tespit çalışmalarına başlanırken, yangına havadan ve karadan müdahaleler ise devam ediyor.

Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Ketenlik köyünde orman dışı alanda başlayan yangın devam ediyor. Yangına 5 helikopter havadan müdahale ederken, karadan ise 31 arazöz, çok sayıda iş makinesi, itfaiye ekipleri ve 412 personel cansiperane mücadele veriyor. Yangın sebebiyle Ketenlik köyünde Horzumlar, Tekeli, Erice ve Gerdanlar mevkilerinde bulunan evler tahliye edildi. Yangın sebebiyle hasar gören Ketenlik köyünde hasar gören yapılarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı ekipler hasar tespit çalışmalarına başladı. Yangın bölgesine gelen Uşak Valisi Naci Aktaş, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle ve İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz’den bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Devam eden orman yangınına ekiplerin yoğun mücadelesi sürerken, bölgede zaman zaman şiddetini arttıran rüzgar, ekiplere zor anlar yaşatıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yelkenli kayalıklara çarptı, su almaya başladı: 5 kişi teknelerle tahliye edildi Önceki Haber

Yelkenli kayalıklara çarptı, su almaya b...

Bakan Kurum: Site yönetimi hizmeti veren şirketleri sınıflandıracağız, tüm sektörü takip edecek denetim sistemimizi kuracağız Sonraki Haber

Bakan Kurum: Site yönetimi hizmeti veren...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar