160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Uşakspor taraftarını sevindiren haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uşakspor taraftarını sevindiren haber
Abone ol
Uşak’ta 1962 Yılında Inşa Edilen Uşak’ın En Büyük Futbol Sahası Niteliğinde Olan 6 Bin 100 Seyirci Kapasiteli, Zeminde çim Sahası Bulunan 1 Eylül Stadyumu Için Il Spor Güvenlik Kurulu Tarafından 2023-2024 Futbol Sezonunda Oynanabilir Kararı çıktı.

2024 futbol sezonunda oynanabilir kararı çıktı.

Geçtiğimiz sezon 2024 Mayıs ayına kadar Uşak Belediyesi ve Uşakspor’a tahsisli olan stada ilişkin, Federasyon yetkilileri incelemelerde bulunarak eksiklerin giderilmesi halinde oynayabileceği raporunu vermişti.

Rapora istinaden hızla çalışma başlatıldı eksikler tamamlandı. Bugün Uşak Valisi Turan Ergün Başkanlığında yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu’nda 1 Eylül Stadına ilişkin 2023-2024 futbol sezonunda oynanabilir raporu çıktı. Kararı Türkiye Futbol Federasyonu’na ileten İl Spor Güvenlik Kurulu yetkilileri, öncesinde 1 Eylül Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.

Rapora istinaden Türkiye Federasyonun onayı ile yeniden Profesyonel Futbol karşılaşmaları oynanmaya devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göztepenin yeni transferi Messaoudi, umut verdi Önceki Haber

Göztepenin yeni transferi Messaoudi, umu...

Pendikte nakliye kamyonu yandı, alevler yan binaya sıçradı Sonraki Haber

Pendikte nakliye kamyonu yandı, alevler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar